Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Monipuolisesta työelämäyhteistyöstä on hyötyä kaikille!

Hyvät työelämäyhteydet ovat SASKY koulutuskuntayhtymälle koulutuksen järjestäjänä tärkeä asia. Yhteistyökumppaniemme kanssa suunnittelemme ja kehitämme koulutusta sekä toteutamme innovaatioita. Meille on tärkeää, että myös yhteistyökumppanimme hyötyvät yhteistyöstä esimerkiksi saamalla käyttöönsä liiketoimintaansa hyödyttäviä uusia ja luovia ratkaisuja.

SHT_tukku

Nämä sivut on suunnattu työnantajille, jotka tarjoavat opiskelijoillemme työssäoppimispaikkoja, toteuttavat heidän kanssaan yhteistyöprojekteja sekä rekrytoivat ammattiin valmistuneita. Sekä työnantajille, jotka hankkivat meiltä täydennys-koulutuspalveluja, kehittävät henkilöstönsä ja opettajien osaamista, opetusmenetelmiä ja oppimisympäristöjä. Yksittäiset aikuisopiskelijat löytävät parhaiten tietoa koulutusmahdollisuuksista aikuiskoulutus-sivulta.

Sivut sisältävät esimerkkejä ja malleja monipuolisesta yhteistyöstä työelämän kanssa. Työnantajat voivat perehtyä nykyaikaisiin opetusta tukeviin oppimisympäristöhimme ja saada tietoa työelämälähtöisistä koulutuspoluista. Työnantajien haastatteluista voi lukea muiden kokemuksia yhteistyöstä kanssamme.

Tutustu mielenkiintoisiin esimerkkeihin ja ota meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä pohtia juuri sinulle sopivia yhteistyötapoja!

 

Työelämälle -sivut on kehitetty Saskyn Y-kampus ja Pirkanmaan e-luukku -projektien rahoituksella.

logot

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi