Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Tiimiakatemia®-sertifikaatti on myönnetty MSKK:n ravintola- ja catering-alalle

09.09.2019

Tiimiakatemia®-sertifikaatti on myönnetty SASKY koulutuskuntayhtymän Mäntän seudun koulutuskeskuksen ravintola- ja catering-alalle.

"Organisaatiolle myönnetty Tiimiakatemia® -sertifikaatti todistaa, että organisaatiossa hallitaan ja käytetään Tiimiakatemia® menetelmää. Se kertoo, että organisaatiossa on tieto-taito, kulttuuri ja käytössä olevat käytänteet tiimivalmentamiselle, tiimioppimiselle ja tiimiyrittäjyydelle."


Mäntän seudun koulutuskeskuksen ravintola- ja catering-alan opiskelijat kuuluvat IntoAmikseen, jossa yhdistyvät yrittäjyys ja tiimioppimisen pedagogiikka. IntoAmiksen visio on "Intoa ja taitoa yhdessä oppien". Opiskelijat toimivat tiimiyrittäjinä eli he perustavat NY-yrityksen yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat kuuluvat tiimiyritykseen koko opintojensa ajan ja oppivat ammattia erilaisten työelämä- ja asiakasprojektien kautta. Tiimiyrityksessä on opiskelijoita eri vuosiluokilta, jonka ansiosta nuoremmat opiskelijat saavat oppia myös kokeneemmilta opiskelijoilta.


Tiimiyrittäjät tekevät yhdessä vastuullisesti töitä koko prosessin ajan; suunnittelevat ja toteuttavat, pohtivat sekä jakavat tietoja ja taitoja toisilleen, mutta työskentelevät myös yhdessä muiden tiimien kanssa. Yrittäjämäinen toimintatapa edistää opiskelijoiden vastuunottamista omista opinnoistaan sekä osaamisperusteisuuden ja yksilöllisten opintopolkujen toteutumisen. Tiimioppimisen menetelmän käyttöönoton myötä yhteistyötaidot, yhteisiin tavoitteisiin sitoutuminen ja erilaisuuden ymmärtäminen on parantunut opiskelijoiden keskuudessa. IntoAmiksen oppimisympäristöt on muutettu työelämälähtöisyyttä, yrittäjyyttä ja tiimioppimista tukeviksi.


Muutos on vaatinut niin rakenteellisia uudistuksia kuin opettajuuden muutosta. Alan opettajat ovat koulutettuja tiimioppimisen pedagogiikan osaajia, jotka hyödyntävät työssään tiimiopettajuutta/yhteisopettajuutta. Tämä kaikki muutos on vaatinut ennakkoluulotonta ja rohkeaa asennetta sekä tahtoa luoda uusia toimintatapoja.

Tiimiakatemia® menetelmää on käytetty jo yli 25 vuotta Suomessa niin koulutuksen kuin työelämän valmennuksissa. Menetelmän keksijä ja pääkehittäjä on opetusneuvos Johannes Partanen.

Tiimiakatemia Globalin myöntämä sertifikaatti luovutetaan oppilaitokselle maanantaina 23.9.2019.

Lisätietoja:
Mari Rantanen, lehtori/tiimivalmentaja (raca-ala ja yrittäjyys) puh. 044 728 9187
Mari Järvenpää, koulutuspäällikkö puh. 044 728 8421

 

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi