Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Yleissivistävä koulutus


Pirkanmaan aikuislukio
Pirkanmaan aikuislukio toimii kuntayhtymän alueella järjestäen aikuisille suunnattua lukio-opetusta. Pirkanmaan aikuislukio on verkko-opetuksen erikoisosaaja.

Petäjä-opisto
Petäjä-opisto on alueellinen kansalaisopisto, joka toimii Parkanossa, Kihniöllä, Kankaanpäässä, Honkajoella, Pomarkussa, Lavialla ja Karviassa.

Petäjä-opisto järjestää kansalaisopistokursseja ja taiteen perusopetusta kuvataiteen, käsityötaiteen, teatterin ja kansantanssin oppiaineissa. Pääosa opetustarjonnasta on suunnattu aikuisille, mutta hyviä harrastusmahdollisuuksia on tarjolla myös lapsille ja nuorille. Ilmoittautuminen kursseille alkaa elokuussa.

Ruoveden lukio
Ruoveden lukiossa opiskelet päivälukio-opiskelijana tavoitteena lukion päättötodistus ja ylioppilastutkinto. Yleissivistävät lukio-opinnot valmistavat sinua jatko-opintoihin korkeakouluissa ja muissa oppilaitoksissa. Voit osallistua myös kuntourheilu tai kilpaurheilu painotteisille urheilukursseille, jotka on lukujärjestyksessä sijoitettu kiinteästi koulupäivien yhteyteen.

Ratsastuslukiossa on mahdollista osallistua jokaisessa jaksossa kouluratsastuksen tai esteratsastuksen kursseille. Ratsastuksen opetus on opiskelijoille maksutonta. Oman asunnon vuokraaminen on mahdollista aivan tallien läheisyydestä. Ruoveden ratsastuslukiossa opiskelee vuosittain 30-40 opiskelijaa, jotka tulevat eri puolilta Suomea.

Ikaalisten lukio

Saskyn Ikaalisten lukio on päivälukio, jonka opiskelijana sinulla on tavoitteena lukion päättötodistus ja ylioppilastutkinto. Yleissivistävät opinnot valmistavat sinua jatko-opintoihin korkeakouluissa ja muissa oppilaitoksissa. 

Vuoden 2020 helmikuussa uuden koulurakennuksen valmistuttua Ikaalisten lukion toiminta siirtyi Ikaalisten IDEA-kampukselle, vuoden 2020 alusta koulu siirtyi osaksi Saskya. IDEA-kampus on uudenlainen oppimisympäristö, jossa ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus kohtaavat samalla kampuksella. Samalla tontilla tiiviissä yhteistyössä toimivat Ikaalisten kauppaoppilaitos, Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja Ikaalisten lukio. Saskyn IDEA-kampuksella on uusia, moderneja tiloja sekä mahdollisuudet eri alojen osaajien väliseen yhteistyöhön. 


Ylä-Satakunnan musiikkiopisto
Ylä-Satakunnan musiikkiopisto antaa laajaa taiteen perusopetusta musiikissa.

Toiminta-alueena on Ikaalinen, Kihniö ja Parkano.

Opetusta annetaan lähes kaikissa soittimissa.

Pääsykokeet keväisin. Muskariin ja vauvamuskariryhmiin voi tulla läpi vuoden.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi